perjantai 17. lokakuuta 2014

Pitkästä aikaa - Long time no see...

Apua ja anteeksi - onpa ollut pitkä tauko... Olen keskittynyt elämään blogin sijaan... Muun muassa säilöntäkausi, koiranpentu ja remontti työllistänyt kiitettävästi. Lisäksi olen ihan vain nautiskellut elämästä ja ihanasta arjesta. Olen myös hieman sivistää itseäni - opiskellut omaksi iloksi mm. maantietoa ja historiaa, lukenut ja katsonut laadukkaita sarjoja. Aika on kulunut niin nopeasti. Jotenkin on ollut inspiraatiokin hukassa ja kuvausinto/taito... Olen myös jatkanut raivaus-/organisointi-/karsimis-/siivousprojektejani. Pitkästä aikaa odotan rauhallisin mielin alkavaa pimeää vuodenaikaa. Kaamosahdistuksen sijaan, mieleeni on laskeutunut joku seesteisyys (varmaankin hetkellinen ja ohimenevä). Fatalistisesti nyt vain odotan mitä aika tuo tullessaan... Yritän olla lannistumatta.
Tosiaan meidän ihana karvakaveri Elmo täyttää tänään jo 5 kk ja on jo niin "iso poika". Lemmikkiterapiaa suosittelen kaikille :) Elmo remontin keskellä.
Elimme mielenkiintoisia aikoja kun vanhaan keittiöön ja eteiseen laitettiin lattialämmitysputket sekä valettiin päälle kipsivalu. Sisälle, olohuoneeseen, vessaan ja yläkertaan kuljettiin ilmassa olevia pitkospuita pitkin noin vuorokausi. WC:n ovi piti ottaa pois ja oviaukossa oli pelkkä verho. Valu on jo kuivunut ja nyt vain odotellaan sopivaa aikaa (ja rahaakin) jatkoon. Vähän mietin vielä värejä: valkoista, vaalean harmaata, kermaa, maitokahvia vai beigeä?
Nämä kuvat eivät ole salaisen poliisin vankityrmistä eikä mafian kidutuskammioista vaan ne on otettu meidän riisutusta ja valetusta ex-keittiöstä eli tulevasta makuuhuoneesta... melko karua :D Tästä se lähtee!






2 kommenttia:

  1. Peukkuja jaksamiselle. Tässä iässä minä en enää kykenisi tuohon! Joten nostan lasin sekä sinulle että ukko-kullallesi! Tytöille tämä on jännittävä muisto, jota voi muistella sitten vielä vanhanakin -luulisin. Näin Itä-Helsingin näkövinkkelistä....

    VastaaPoista

Paljon kiitoksia kommentistasi